Bedrijfsmassage

Iedere werkgever moet kunnen aantonen wat hij doet om ziekteverzuim bij werknemers te beperken. Ergonomisch kantoormeubilair, een verantwoorde inrichting van de werkplek. Maar ook bedrijfsmassage kan een grote rol spelen in het voorkomen en terugdringen van ziekteverzuim. Bedrijfsmassage is de manier om bewustwording van de eigen werkhouding bij werknemers te vergroten. Daarnaast vergroot de persoonlijke aandacht het werkplezier van uw werknemer.

Wat is bedrijfsmassage?

Bedrijfsmassage is in een korte tijd met minimale middelen werknemers binnen een organisatie ontspanning bieden. Bedrijfsmassage wordt gebruikt ter ontspanning, maar ook als preventie van KANS (klachten aan nek en schouders.). Olafmasseert.nl komt naar u toe. Uw werknemers worden bij u op kantoor, bij voorkeur in een aparte ruimte, onder handen genomen. Deze behandeling duurt hooguit 20 minuten per werknemer.

Waarom bedrijfsmassage?

Gezonde en tevreden werknemers hebben een positieve invloed op uw bedrijf. Zij zetten zich voor 150% in. U kunt uw werknemers hiervoor waarderen met bedrijfsmassage. De korte onderbreking van de werkdag zorgt voor een herboren gevoel. Maar als de werkdruk bij ook gezonde werknemers toeneemt, is de kans op stress en klachten aanwezig. Dit kan leiden tot hoofdpijn, kramp in schouders of nek. Wie regelmatig ontspant om te herstellen, bijvoorbeeld met bedrijfsmassage, voorkomt ziekteverzuim.

Is bedrijfsmassage extra luxe?

Nee, bedrijfsmassage van is geen extra luxe. Ook al hebt u een goede inrichting van de werkplek met ergonomisch meubilair. Naast massage wordt aan de bewustwording van de werknemer aan zijn eigen werkhouding in klachtenpreventie gewerkt. Hoe voorkom en herken je overbelasting? De persoonlijke aandacht vergroot de betrokkenheid van de werknemer en is daardoor zeer effectief. Olafmasseert.nl is zeer ervaren in het implementeren van ziektepreventie, werkplekinrichting en bewustwording bij uw werknemers. Samen werken aan preventie is ons motto.

Olafmasseert.nl komt naar u toe. Uw werknemers worden bij u op kantoor, bij voorkeur in een aparte ruimte, onder handen genomen. Deze behandeling duurt hooguit 20 minuten. De werknemer houdt zijn kleding aan en verricht geen lichamelijke inspanning. Tijdens de massage wordt persoonlijke aandacht gegeven, dat door iedereen zeer op prijs wordt gesteld. Indien nodig ontvangt de werknemer (strek)oefeningen voor achter het bureau.

Hoe vaak moet bedrijfsmassage gedaan worden?

Het beste resultaat wordt bereikt bij minimaal twee massages per maand. Iedere werknemer reageert anders op de massage. Gemiddeld merkt iemand na een paar massages het verschil.

Welke voordelen heeft bedrijfsmassage?

- daling kortdurend ziekteverzuim
- bewustwording van eigen werkhouding
- lichamelijke en geestelijke ontspanning
- soepelheid van spieren en gewrichten
- toename van het concentratievermogen
- doorstroming van de bloedcirculatie
- doorstroming van energie
- herstel van spierweefsel
- prikkeling van het zenuwstelsel
- en … meer werkplezier.

Het beste resultaat wordt bereikt bij minimaal twee massages per maand. Uiteraard bent u vrij om dit aantal te wijzigen.

Is bedrijfsmassage wel wat voor mijn organisatie?

Ervaar het zelf en maak een afspraak. Geheel vrijblijvend komen wij bij u. U kunt dan zelf ervaren hoe het is om gemasseerd te worden. Ook is er mogelijkheid om in te gaan op uw specifieke vragen, zoals frequentie, tijdstip, kosten, ruimte en andere praktische zaken.

Wat is een stoelmassage?

Bij StoelShiatsu zit de cliënt op een stoel die speciaal is ontwikkeld om een zeer ontspannen en rustgevende houding te kunnen aannemen. Bovendien stelt deze stoel de behandelaar in staat een effectieve en vitaliserende massagebehandeling te geven. Met manuele technieken bewerkt de behandelaar de rug- en schouderpartij van de cliënt.

Ook de armen en de nek krijgen de nodige aandacht. Door de behandeling wordt het stressniveau belangrijk verminderd. Daardoor treedt verlaging van spiertonus op en wordt de stofwisseling verbeterd.

Wat kost het?

Bedrijfsmassage is maatwerk. Olafmasseert.nl maakt vrijblijvend een offerte na inventarisatie van uw wensen. In een aantal gevallen is bedrijfsmassage aftrekbaar van loon- en/of omzetbelasting. Neem hiervoor contact op met uw accountant.

Hoe te bestellen?

Pak de telefoon en maak een afspraak met Olafmasseert.nl. U zet daarmee een juiste stap naar structurele ziekteverzuimpreventie en het verbeteren van de werkvreugde van uw werknemers. Want werkplekmassage werkt door …